Monday, July 4, 2011

BERSIH BATAL!! DENGAN SYARAT AMBIGA DI BENAR MENGADAP.. PAKLAH JUGA YANG PUJUK



MENGIKUT LAPORAN TERKINI AMBIGA TELAH BERSEDIA UNTUK MEMBATALKAN BERSIH 2.0 SETELAH BERJUMPA PAK LAH.


TELAH DI BISIKKAN KEPADA SAYA PERJUMPAAN DENGAN AGONG AKAN DI ATURKAN SEBAGAI COMPROMISE DAN SAVING GRACE FOR BERSIH 2.0.



6 comments:

Sukrakencana said...

kemuliaan dan kesucian Yang Dipertuan Agong jangan dicemari oleh petualang ambiga.

Anonymous said...

Jika Agong jmpa ambiga ibarat bersetuju tindakan ambiga memurtadkan Melayu Islam...

Anonymous said...

satu kemenangan bagi ambigos bila diterima jumpa agong

Against The Wind said...

Ini lah nama nya tolak ansur demi mengelakkan kerosakan yang lebih besar. Memang secara tidak langsung membenarkan Ambiga mangadap sama seperti memberi pengiktirafan kepada organisasi haram BERSIH, tetapi we must timbang memberi sedikit namun kebaikan yang akan timbul dari pembatalan bersih ada lah lebih besar.

anti bohmau said...

berjumpa tak semestinya bersetuju. kalu dia letak syarat, Agong tentunya ada immunitinya!! siapa dia nak kunun2kan Agong? baik dia kununkan kepala otak dia dulu.. apapun, kepala otak loyar hindu macam ni memang pakar membelit keadaan sampai memihak pada dia... jaga2 dgn loyar hindu...dah banyak sgt yg depa putar pasai spr ni...

spr ni pun satu! kan bagus kalau semua kerusi spr klentong bagi BN menang? baru betul spt pembangkang kata, spr tak adil! elok lagi kalau kelantan pun spr seleweng bagi ka BN. maka lebih tepatla spr sebagai ejen BN dgn memastikan kemenangan mutlak kpd BN. buat sungguh2 kalu dah depa cop spr lagu tu..baru padan dgn kata2 depa tu. baru depa tau!! ooops! sapa kutey aku ni??

(dlm spr pun ada anjing pembangkang! kalu dak, takkan kelantan buleh menang memanjang? ait? tak betui ka? sorryla..acah sj tadi..memang pas dah letak syurga di kelantan!! gerenti bulan menang!!! spr pun takdak power nak klentong. aku cuma beranalogi kritis dlm diri!!)

Against The Wind said...

bro anti bohmau..betul tu ..kalau spr nanti di bawah PKR habis spr akan di gunakan untuk menipu mcm pilihanraya PKR di gunakan utk menangkan azmin.

tapi takpalah biarlah spr adil..kalau siapa yang pernah jadi ejen atau wakil calun di dalam bilik mengundi mereka akann tahu bahawa system spr adalah yg terbaik