Thursday, June 9, 2011

Tian Chua Akui Anwar dalam video sex itew..


Well..well.. well.. what do you know hehe..The above alleged email was from Tian Chua and you can read it at MPP.

Tian Chua dan puaka puaka PKR dgn kadar segera menafikan nya seperti di bawah ini yg di laporkan di Keldaian Daily

KUALA LUMPUR: Identiti Naib Presiden KEADILAN, Tian Chua digunakan untuk mengirim emel kepada Ahli Parlimen bagi memberi gambaran palsu, kononnya Ahli Parlimen Batu itu percaya video seks memfitnah Datuk Seri Anwar Ibrahim, sebagai sah.
Menyelar perbuatan itu, Tian Chua berkata penyamar itu didapati menggunakan alamat emel ‘tianchua@rocketmail.com’ untuk menghantar maklumat palsu itu kepada 16 penerima dengan  sebahagian sebesar adalah wakil rakyat KEADILAN.
“Ini tindakan mereka yang rendah moral dan menunjukkan Umno Barisan Nasional (BN) terdesak sehingga sanggup menyamar identiti (saya).
“Ini kesalahan serius. Semua bukti ada dan emel palsu, tidak mustahil untuk dijejaki,” katanya pada sidang media di ibu pejabat parti hari ini.
Ketua Wanita KEADILAN, Zuraida Kamaruddin pula mendedahkan beliau turut menerima salinan video fitnah itu yang dikirim melalui sampul ke peti surat rumahnya di Ampang, pagi ini.
Justeru, mereka akan melaporkan kejadian itu kepada polis dan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM) dalam masa terdekat.

 Hehe its really funny actually. Baru ko tau Tian Chua dulu ko photoshop kan gambar DS Najib dgn Altantuya.  
Now orang guna nama kau pulak buat email tipu hehe. 
Apa yang ko nak adukan ke MCMC tu Tian CHua? Lu ingat Lu sorang nama Tian Chua ka?
Hadoi lawak lawak.
Takut juga Tin Cup ni dengan Anwar hhihi..dengan segera dia nafikan nya..

No comments: