Tuesday, May 10, 2011

Video Anwar in the context of Pandi kutty..dengar dan lihat

video

Anda akan dapat lihat dan dengar , bagaimana Anwar bercerita tentang Azizah kunun nya berkata pada Anwar jangan makan banyak nanti perut jadi macam dalam video sex ... Dengan tangan di pusing dan tunjuk keatas style india ANwar berkata >>> APA PUNYA PANDI KUTTY .... dan selepas itu dia bercerita tentang Najib dan Rosmah... sila tanya orang orang India yang hadir di ceramah itu..99% akan kata memang Najib lah yang di maksudkan sebagai pandi kutty oleh ANwar.

Macam ni pun nak kelentong lagi ANwar..???

May the real pandi kutty please stand up !!!!!!!!!!

1 comment:

Anonymous said...

Datuk Trio yg keluarkan video tu, kenapa Najib & Rosmah yg dikutoknya. Betulla Anwar kata 'the desperado will resort to desperate measures'. Anwar tu yg sebenarnya dah desperate, meroyan tak tentu hala.