Saturday, February 23, 2013

KEBODOHAN PEMIMPIN PAS TERSERLAH LAGI
ALOR SETAR: Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang menyifatkan penerima Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) sebagai 'bodoh'.


Beliau berkata bantuan tunai oleh kerajaan itu tidak akan mendatangkan keuntungan kepada rakyat namun hanya sebagai alat untuk Barisan Nasional (BN) memancing undi menjelang pilihan raya.

"Bantuan tunai itu adalah idea yang bodoh dan rakyat yang menerimanya sama bodoh," kata beliau pada majlis sambutan Tahun Baru Cina anjuran Dewan Himpunan Penyokong PAS (DHPP) dia Jalan Putra, malam tadi.

Majlis itu dihadiri lebih kurang 200 orang dan turut disertai Menteri Besar Kedah Datuk Seri Azizan Abdul Razak.

Kenyataan Hadi itu disifatkan sebagai senada dengan Mursyidul Am PAS Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat baru-baru ini yang menganggap penerima BR1M sebagai 'lembu dan ayam'.

Sometimes Allah Taala nak tunjuk how stupid one can be.  Melabel pengundi yang akan mengundi mereka sebagai bodoh dan binatang is the most stupid thing one can do.  Mereka lupa hanya orang PAS sahaja yang sanggup di gelar bodoh dan masih mengundi mereka . Pengundi atas pagar yang akan menjadi penentu halatuju siapa yang akan memerintah Malaysia pastinya tidak akan mengundi orang yang menggelarkan mereka BODOH dan BINATANG.

Why do they always shoot themselves on the foot? Remember all the solat Hajat ? Maybe ini cara Allah jawab orang yang mendoakan saudara sesama Islam nya kemusnahan, kemusnahan itu akan kembali kepada orang yang mendoakan.  Think about it! 

No comments: