Saturday, July 23, 2011

PAPAGOMO VS TUN FAISAL ..SIAPA LAGI BODOH?



PAPAGOMO blogger pro BN tersohor membelasah TUN FAISAL DI BLOG NYA SINI.

TUN FAISAL AZIZ EXCO PEMUDA UMNO YANGG JUGA PEGAWAI KHAS MENTERI AMARAN MERANGKAP KETUA UNIT MEDIA BARU UMNO (UMB) MENGHENTAM papagomo di sini

My take on this issue. both are monkey! Ini adalah perang untuk menentukan siapa lagi berok dan siapa lagi monyet di antara papagomo dgn Tun Faisal.

Jangan jadi bodohlah Papagomo! You are the top rank Pro BN blogger, that must count for something.  Do not use your blog to do wage personal vendetta against an idiot like Tun Faisal.

TUN FAISAL ..i think JPN should officially buang nama TUN dia dari surat beranak awak. You do not behave like a "TUN" and you will never be one.


YOU ALL BERDUA TATAU KAH PRU13 DAH DEKAT? HANGPA NI TEAM MANA? PAKATAN KA BN..BODOHHHHHHHHH!!!!!!!

7 comments:

Judge Wenger Khairy said...

I have made a ruling on the issue.

AYAM said...

I think they have been at odds with each other for quite sometime. This look like some powerful people who want to maintain power.

Wak Long Man said...

INI BUKAN HAL SAPE BODOH ... SAPE MONYET SAPE BEROK ...
AKU SOKONG PAPAGOMO ...
KALAU PEMIMPIN UMNO TAK BOLEH DITEGUR ... ITU YG BANYAK CAWANGAN DAN BAHAGIAN KALAH DALAM PR. ADA FAHAM..
PAPAGOMO KELUAR UMNO ... AKU TURUT SERTA ..
TERIMALAH TEGURAN ... DAPAT MEMPERTINGKATAN PRESTASI YG GEMILANG DAPAT ELAKKAN KONTROVERSI ..

ADA FAHAM PEMIMPIN UMNO ...

Anonymous said...

I have seen personalities like the "whatever, who thinks he is all that" in UMNO. You see real "colour" in guys like these, and this has become UMNO's terrible scabies. They are foul smelling and contagious. This "Tun" better behaves himself as he reflects those scabies, so disgraceful, sometime you wonder why they are allwed to eat up UMNO's skin. Papagomo, young maybe, still helps me see some sense of direction in believing that there is some worth in UMNO. Stick to your course. I am with you. UMNO has plenty of ingrates!

PAPA GOMO said...

salam, gua rasa empunya blogg ni ada masaalah pemahaman yang luar biasa.

so gua rasa elok lu baca balim dan atau lebih tepat lu baca disini
http://mediawangsamaju.blogspot.com/2011/07/apa-sebenarnya-masalah-you-ni-tun.html

gua bukan nak cari publisiti bro, gua rasa lu pun tak kenal gua.

kita blogger buat demi kebaikan semua orang bukan hal ni kecik tapi dah lama dan jadi nanah.

so kalau nak menulis pasal aku no hal tapi seelok eloknya lu study dulu apa isunya. jangan hentam tak tentu pasal.

salam perjuangan

Anonymous said...

Salam sahabat2 sekalian

Pemimpin yg bijak tidak menggunakan saluran yg ada ini untuk menghentam secara terbuka, pada saya faisal tak layak di panggil tun dan tak layak menjadi seorg pemimpin yg tidak boleh memimpin ....
dan papagomo plak ada baik anda tumpukan hal PRU13.....tak perlu anda layan dgn faisal ....

sorry to say dua-dua sengal tak boleh diajar.....

Against The Wind said...

@papagomo.. yes aku tak kenai hang secara peribadi..tapi aku faham issue ni dari awal dan aku memang tnak tulis analisa detail since blogger lain dah banayk tulis.
Cuma aku rasa ramai org di luar yang tamau lihat pertelingkahan macam ni di dalam blog you. You have our upmost respect papagomo..and aku rasa hang pun ada pengaruh di luar sana dalam UMNO. Hang taruk la TUn Faizal cukup2 di luar.. KJ pun geng hang apa?
Hang kena ingat hang ni wakil no 1 pada blogger2 pro UMNO..mau atau tidak hang kena jaga sebagai ketua. Tadak sapa pun hormat TUn Faisal di kalangan blog pro umno..so jangan bagi dia publisiti in your blog..biar di hangit di luar sana