Friday, April 29, 2011

RAMBUT PULAK dah




So much have been said by PKR officially on why the man in the video is not Anwar.

Perutnye buncit sangat

Seluar dalamnya getah dah loose

Dada nya dah ganyut

Tali pinggang nya tak sama

.. Hari ini kita dikejutkan lagi dengan dalil terbaru

Rambut nya tak sama dengan Anwar...hadoi

Hanya dua perkara yang tak dapat di sangkal

... ANU nye besor .. Muke nye same.. Ape crite ni yeop? Hadoi

Oh yer lagi satu look at the body language ( bagi yang tengok full video), selepas majlis bercucuk tanam selesai semasa proses mentissue.. .anda lihat bagaimana dia seolah olah mengherdik amoi tersebut suruh pegi jauh2.. macam dia herdik dan halau wartawan..macam biasa lihat kan?

4 comments:

MPP said...

Jangan dorang pertikai Torpedo Anwar nanti sudahlahh... Anugerah tuhan tuuu... Hahahahaha....

Against The Wind said...

@MPP exactly, itu mana buleh pertikai.

Kakwan senyap je hari ni? i pity her,,really

Anonymous said...

Nanti Tian Chua akan bawa gambar anwar masa kecik yang nampak konek dan bandingkan dengan konek dalam video tu. Kemudian dia kata "mana ada sama?"

bayan said...

Latihan AnDoll 4 telah bermula . Torpedo sudah dilepaskan. Malangnya masa dilancarkan waktu tidak direkodkan oleh kerana jam omega telah dilupakan.Maka............